Auto Tehnika – oprema i elektronika za sve vrste vozila

Preduzeće Komel d.o.o. (P.J. Autotehnika) bavi se maloprodajom i veleprodajom auto opreme, auto dijelova i elektronskih uredjaja za sve vrste putnickih i teretnih vozila.

Kompanija je osnovana 1995. godine sa glavnom aktivnošću ugradnje sistema za zaštitu vozila od krađe a u narednom periodu, proširili smo poslovanje na trgovinu auto opreme, elektronike, auto dijelova i elektronskih uredjaja za sve vrsta putničkih i teretnih vozila.

Naša prodavnica se nalazi u Sarajevu u ulici Srđana Aleksića br.10 a na ovom linku možete pogledate slike i opis naše lokacije: PickUp Poslovnica

Lokacija na kojoj se nalazi ”Auto Tehnika” omogućava kupcima da nas pronađu brzo i jednostavno, uz mogućnost parkinga, bez gužve i brige.

Preduzeće Komel d.o.o. (P.J. Autotehnika) pored maloprodajnih objekata u centru Sarajeva, posjeduje i vlastiti prodajno-logistički centar ”Auto Tehnika”, lociran u Vogošći, u ulici Igmanska bb, tačnije 20 minuta od centra Sarajeva.

Kupci imaju mogućnost da putem našeg web shopa electronic.ba odaberu željene artikle i vrše Online kupovine 24 sata na dan.

S obzirom na širinu naše ponude auto opreme i elektronike, nabavku robe vršimo od velikog broja dobavljača širom Evrope i svijeta. Uvoz i nabavku robe obavljamo na sedmičnoj osnovi i za naš lanac snadbijevanja koristimo usluge transportnih službi: DHL, UPS, Kuehne+Nagel, FedEx, kao i mnogih drugih.